KP

OVER ONS

Erik Lemmen - praktijkhouder
Erik is in 1984 afgestudeerd aan de Hogeschool van Groningen. Na zijn opleiding is hij gaan werken op de Enkschool. Dat is een school voor kinderen met een communicatieve beperking. Hier is hij werkzaam geweest als logopedist, lid van de Commissie van Onderzoek en ambulant begeleider. Daarnaast werkt hij sinds 1986 binnen Logopediepraktijk Zwolle. Vanaf 1997 werkt hij volledig binnen de praktijk.
Naast zijn functie als praktijkhouder, is hij binnen logopediepraktijk Zwolle ook werkzaam als logopedist. Hij heeft zich met name toegelegd op de stem en al haar facetten.
Erik is iedere maandag, dinsdag en donderdag op onze hoofdlocatie aan de Vrouwenlaan te vinden. Op woensdag en vrijdag is hij aanwezig bij onze locatie Kamperpoort.

e-mailadres: e.lemmen@logopediepraktijkzwolle.nlRegina Vermeer - financieel administratief medewerker

Sinds september 2015 werkt Regina als financieel administratief medewerker bij de Logopediepraktijk. Op maandag- en donderdagochtend zit zij op kantoor aan de Vrouwenlaan in Zwolle. Haar belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de declaraties goed naar de verzekeraars worden verzonden. Vervolgens moet dit weer goed in de administratie verwerkt worden. Verder zorgt zij ervoor dat de personeelsadministratie goed bijgehouden wordt. Daarnaast zijn er nog allerlei losse dingen die zij regelt. 
In haar vrije tijd zwemt Regina iedere week en probeert zij af en toe een wandeltocht te maken. Thuis heeft zij haar gezellige, drukke gezin.
 

e-mailadres: admin@logopediepraktijkzwolle.nl

 Bianca van Eikenhorst - logopedist
Bianca werkt sinds augustus 2010 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties van de praktijk in Zwolle; basisschool de Toonladder, basisschool het Carillon, huisartsenpraktijk Holtenbroek en Gezondheidshuis Stadshagen. Bianca is gespecialiseerd in de behandeling van (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Daarnaast verzorgt zij de behandelingen van meertalige kinderen, waarin zij ook een specialisatie heeft.

e-mailadres: b.vaneikenhorst@logopediepraktijkzwolle.nl
 Renate Brouwer-Pouls  - logopedist

Renate werkt sinds december 2013 bij onze praktijk. Daarvoor heeft zij ook van februari 2011 tot en met december 2012 bij onze praktijk gewerkt. Zij werkt op verschillende locaties van de praktijk in Zwolle; OBS de Krullevaar, IBS Hilal, OBS de Toonladder en in de praktijk in Zwolle-Zuid en de Aa-landen.
Renate is gespecialiseerd in de behandeling van (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek, problemen in de beginnende geletterdheid en afwijkende mondgewoonten.
In haar vrije tijd gaat zij graag zwemmen, lezen, bakken/koken en tuinieren.

 

e-mailadres: r.pouls@logopediepraktijkzwolle.nl
Hanneke Harms-Eschbach - logopedist
Hanneke werkt sinds februari 2017 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties van de praktijk; Holtenbroek en Aa-landen.
Hanneke is gespecialiseerd in de behandeling van (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek, auditieve verwerkingsproblematiek en afwijkende mondgewoonten.
In haar vrije tijd wandelt ze en geniet ze van contact met vrienden. Ook speelt zij gitaar en speelt ze volleybal.


e-mailadres: h.harms@logopediepraktijkzwolle.nl

Lysa Brokelman - logopedist
Lysa werkt sinds juli 2017 bij onze praktijk, nadat zij in juni 2017 haar studie heeft afgerond aan Hogeschool Windesheim. Zij werkt binnen de praktijk op verschillende locaties in Zwolle.
Lysa behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heeft zij ervaring met het behandelen van kinderen met gedragsproblematiek.

In het weekend werkt ze in een restaurant, ook houdt ze van gezelligheid met familie en vrienden en om creatief bezig te zijn.

l.brokelman@logopediepraktijkzwolle.nl


Annemieke Bakhuizen - logopedist Mirjam Terpstra - logopedist